GOLVBUTIK

Välkommen till vår golvbutik. Välj dina produkter med hjälp av filterfunktionen nedan. Du kan sortera på produkt, träslag, mått och vilken struktur du vill ha på ditt golv. Du kan även skriva namnet på produkten i sökrutan.

 

 

 

 

 

 

Visa filter

traprodukter

traslag

farg

tjocklek

bredd

yta

tillbehor

Varukorg

VAD SKA JAG VÄLJA

Vilket trägolv passar mig? Är det parkett eller massivt golv jag ska välja? Här förklarar vad det är för skillnad på olika golv samt vilken variant som ska användas beroende på underlag. Vi berättar även om vilka olika ytbehandlingar som finns och hur dom skyddar golven mot smuts och slitage.

TRÄSLAG, KULÖR OCH YTA

Massiva trägolv finns i många olika träslag och kulörer. Golven kan även borstas för att öka tåligheten och få fram golvets naturliga struktur. Här hittar du mer bilder och information om vilka varianter som finns.

GÖR DET SJÄLV

Vad ska man tänka på innan man lägger in sitt nya golv och hur gör man?  Här förklarar vi hur man lägger massiva golv och parkettgolv. Vad man ska tänka på inför köpet och vad man ska tänka på när man får leveransen.

STUDION

Här har vi våra olika produkter för ytbehandling av trä oavsett om det är ute eller inne. Vi berättar om vad som gör hårdvaxolja så bra och även vad som skiljer en riktig olja från en billig kopia. Oavsett om du ska behandla trägolvet inne eller trallen ute så har vi produkter som klarar uppgiften. Ett tips är att byta kulör på trallen inför sommaren. Gör att hela huset får ett lyft.