LAMELL

PARKETTGOLV

Parkettgolv, eller så kallat lamellgolv, ger en genuin träkänsla och är liksom det massiva trägolvet omslipningsbart. Ett parkettgolv tål mellan två-tre omslipningar, beroende på tjocklek och håller därmed länge. Brädan, eller stavarna, är tillverkade av tre olika träskikt där träfibrerna går åt olika håll och har en lackad yta. Lagren ger ett starkt golv utan att brädorna behöver vara tjocka. Dessutom minskar golvets rörlighet och sprickorna blir färre. Golvet passar rum och hus där det inte finns möjlighet att fästa i underlaget eller där bygghöjden har betydydelse. Stavgolven kan läggas i olika mönster. Begränsningen kan till exempel bero på att huset är byggt på en betongplatta. Eller att det redan finns spånskivor eller befintligt undergolv som underlag.

NATURALY BEAUTIFUL FLOORING

Vi på torkat trägolv har förmånen att arbeta med europas ledande parkett tillverkare. Haro Flooring som ligger i Rosenheim Tyskland har utvecklat och förädlat träprodukter i 150 år och är ledande inom EU när det kommer till parkettgolv. 

Inspiration & bilder

Klicka här för att få inspiration. Vi har samlat alla bilder under fliken inspiraton trägolv.

Installation och dokument

Klicka här för att komma till Haros sida för nedladdningar av monteringsanvisningar.

PARKETTGOLV I PLANKGOLVSFORMAT

DalaFloda erbjuder exklusiva trägolv, som inte bara är sköna att gå på utan också är en njutning för ögat med sina ådringar och vackra färger. Golven skapar en naturlig & varm känsla i rummet.

Inspiration & bilder

Klicka här för att få inspiration. Vi har samlat alla bilder under fliken inspiraton trägolv.

Installation och dokument

Klicka här för att komma till DalaFlodas sida för nedladdningar av monteringsanvisningar och andra dokument.

Nordingrå
DET BREDA PARKETTGOLVET FRÅN HÖGA KUSTEN

Med noggrant utvalda träplankor skapar vi golv som är behagliga att gå på och samtidigt tål slitage.Våra golv, liksom övriga produkter, är rustika, sätter atmosfären och känslan för hela ditt boende. Med fabriken placerad mitt i vackra världsarvet Höga Kusten lovar vi dig personlig service och engagemang.